Извор:Фото: АТА имагес / Принтскрин Тикток .nikaspam

Огласила се и НИКА ТОШИЋ у јеку скандала својих родитеља

Извор: Нпортал

27.05.2024.

10:28

ОГЛАСИЛА СЕ Ника Тошић у јеку Карлеушиног и Душковог препуцавања

Душко Тошић јуче је први пут изнео детаље развода са певачицом Јеленом Карлеушом, која је још увек његова законита супруга. 

- Преко адвоката покушавамо да се договоримо око споразумног развода брака. На ту тему одржали смо неколико састанака, који су се, нажалост, завршили неуспешно.

BloombergAdria.com

 

И даље покушавам да избегнем развод по тужби, јер би то било трауматично искуство за све нас, нарочито за нашу децу.

Надам се да ћемо се у наредном периоду споразумно договорити око развода брака, што је у интересу свих - открио је спортиста.

Након његове изјаве убрзо је стигао и одговор Јелене Карлеуше која је свом супругу поручила да је она та која је тражила споразумни развод и његове наводе демантовала и ту није био крај.

- Пошто видим много лажи са друге стране... Нисам се оглашавао 4 године поводом свог приватног живота, због тога што сматрам да сам изнад сваке ситуације, али све има своје границе, моја толеранција се полако приближава крају.

BloombergAdria.com

 

Ускоро ћу дати своју верзију, али плашим се да ће медији морати две године да се баве тиме - написао је Тошић, на чије претње је Карлеуша имала одговор.

- Док спавам са мојом децом у соби, "друга страна" (како ме назива) пише сторије са приватне журке.

Када је реч о овој претњи медијима, коју је написао, морам да кажем да континуирано трпим претње те врсте годинама, праћења, прислушкивања, уцене, увреде, физичке нападе итд - написала је она, те додала:

- Замолила бих "другу страну", мада овде постоји само једна НАША и тужна страна, да уместо да нас додатно брука у медијима (зар није било довољно бруке за 3 живота) коначно одговори на предлог споразумног развода на који чекам 5 година.

То је све што треба да уради, уместо да прети мајци своје деце јавно, која је због њега и за њега милион пута стала у одбрану - стоји у њеној објави.

У јеку рата родитеља, Ника Тошић је јуче објавила видео уз мамину песму и чини се да храбра девојчица врло добро подноси тешку ситуацију у којој се налази њена породица.