Извор:Фото: В. Данилов

Отац Тихомира Станића "НА ПРЕВАРУ" завео његову мајку

Извор: Нпортал

27.05.2024.

12:01

ГЛУМАЦ Тихомир Станић има богат опус филмских, серијских и позоришних улога.

Ипак, Тихомир Станић ретко прича о приватном животу, међутим једном приликом је открио да су се његови родитељи упознали путем огласа у новинама.

BloombergAdria.com

 

- Отац је био учитељ и онда је дао оглас. Учитељ тражи жену. Кажу да је мами неко други одговорио на тај оглас. Он је дошао и није рекао да је био ожењен и да има синове. Шифра на том огласу је био наслов романа Франсоа Саган „Добар дан, туго".

- Када се мама некад жалила на живот који водимо, он би јој рекао шта се жали, када је на огласима писало: "Добар дан, туго". Судбински сусрет љубави им је био. Допали су једно другом. Он је после тврдио да му је послала лажну фотографију. Говорио је да то није она, али то није истина, наравно - рекао је глумац.

BloombergAdria.com

 

Његов отац је из првог брака имао два сина, Драгомира и Гордана, а својој супрузи, мајци Тихомира Станића је то открио тек након венчања.

Пар је добио три сина: Тихомира, Миомира и Богдана.

Иначе, Тихомир и његова супруга Јелена су 1992. године добили прву ћерку Милену Хану, а 11 година касније и Софију Нађу, али оно што је занимљиво јесте да се никад нису венчали.

- Јелена, моја садашња партнерка, неће да се уда за мене. Недавно сам је поново запросио, одбила је - истакао је глумац.

Тихомир иза себе има један брак, у који је упловио 1979. године током друге године факултета.

Први брак

Са бившом супругом, Белгијанком Лилијаном Луис Вермиш, је и данас, након развода, у сјајним односима.

- Мој брак пре овог није био неуспешан. Био је успешан, само је трајао десет година. Јако је успешан био и сад сам у јако добрим односима са бившом женом. И после сам ишао у Белгију. Десило се тако да се завршио тај брак. Упознао сам Софијину мајку, па сам се заљубио, зато је тај брак прекинут - рекао је глумац једном приликом.

Курир / Блиц