Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм ac3isb4ck

УДАЛА СЕ ТАСА РАЖНАТОВИЋ: Венчање обављено у вили на Дедињу

Извор: Нпортал

28.05.2024.

13:57

АНАСТАСИЈА И НЕМАЊА одлучили су да обаве и грађанско венчање.

У срцу Београда, данас је озваничена љубав између младе музичке звезде Анастасије Ражнатовић и фудбалера шпанске Севиље и репрезентације Србије Немање Гудеља. Два срца, која су коначно су спојена пред лицем закона, окружена топлином и подршком својих најмилијих.

BloombergAdria.com

 

Церемонији су присуствовале породице Ражнатовић и Гудељ, које су са радошћу дочекале овај посебан тренутак. Атмосфера је била испуњена срећом и љубављу, а сваки поглед и осмех присутних говорио је више од хиљаду речи. Породице младенаца су са поносом посматрале како њихова деца започињу ново поглавље заједничког живота.

Анастасијин кум био је њен најбољи пријатељ Љубомир Тозев, а Немањи је кум био дугогодишњи пријатељ Горан Телебак.

Анастасија је заблистала у посебној хаљини коју је одабрала за овај тренутак, док је Немања, у елегантном издању, поносно држао за руку своју вољену супругу. Ова посебна веза, која је расла и јачала кроз време, сада је крунисана грађанским венчањем. Црквено веначње Анастасије и Немање одиграло се 14.јула прошле године!

- Сви смо пресрећни и јако смо се радовали овом дану! Желим им да се воле и поштују, а да све што живот носи пролазе у љубави - изјавила је Цеца овим поводом за београдске медије.

Након церемоније, уследило је весеље у кругу чланова породице, где су се славили љубав, заједништво и будућност коју Анастасија сада Гудељ и Немања граде заједно.

Блиц