Извор:Фото: АТА имагес

ВОЛЕО ПОЗНАТЕ ДАМЕ: Љубави Петра Стругара

Извор: Нпортал

28.05.2024.

14:24

ГЛУМАЦ Петар Стругар освојио је срца публике маестралним трансформацијама које је постизао на даскама које живот значе и пред камерама.

Такође, он важи и за миљеника лепшег пола, а већ неко време је у љубави са пет година млађом колегиницом Нином Нешковић, са којом игра у Народном позоришту, чији су чланови.

Љубав са Нином

Њих двоје често време проводе у Петровом стану у центру града, пишу медији, где им друштво прави и глумчев љубимац.

Осим Нине и Петра у стану живи и Петров пас, женка шнауцера Фрида која је до доласка лепе глумице била газдарица куће. Сада, они заједно деле породичну топлину и труде се да сваки слободан тренутак проведу заједно.

BloombergAdria.com

 

Петар Стругар је пре него што ће се заљубити у Нину био неколико веома познатих дама из јавног живота, међу којима има имена са естраде, из света глуме, као и ТВ лица.

Ивана Николић

Петар је раније био у љубави са својом шест година старијом колегиницом Иваном Николић. Након две године везе овај пар се венчао 2013. године на једној интимној церемонији у Земуну. Следеће године су добили и сина Зарију.

Тачку на брак ставили су након годину дана, а и данас су у добрим односима.

BloombergAdria.com

 

- Зашто бих се свађао, више не постоји разлог за то. У принципу сад смо у бољим односима, него што смо били у браку. Све те несугласице мораш да ставиш по страни, јер то дете није ништа криво. Прогуташ то што имаш да прогуташ и идеш даље - рекао је својевремено Петар у емисији Гоце Тржан.

Милица Тодоровић

Након краха љубави са Иваном, Петар је упловио у романсу са певачицом Милицом Тодоровић. Њих двоје нису крили своју љубав, а често су се појављивали у јавности заједно.

Пар се упознао захваљујући његовој љубави према коњима. Петар је Милици за снимање спота уступио свог коња, након чега су упловили у романсу.

BloombergAdria.com

 

Ипак и овој љубави је дошао крај, након чега се Петар није експонирао, иако су га спајали са многим познатим дамама. Све до лепе Нине, са којом је већ неко време у складном односу.

- Милица и ја смо окончали везу. Ништа ружно се није десило међу нама, нити ће се десити. Корона није допринела томе. Разлог за прекид везе су најстандарнији људски односи и све оно што они носе. Милица је фантастична особа. У контакту смо с времена на време - рекао је Стругар једном приликом за “Глорију”.

Оља

Петар је у једном тренутку био у вези са јавности непознатом Ољом, са којом је добио сина Ива, а причало се и да су били у браку.

- Оља и Петар су одлучили да се разиђу и свако крене својим путем. Остали су у пријатељским односима као и што су били пре него су упловили у брачну заједницу. Њихов разлаз није имао трзавица, али нису могли да функционишу као брачни партнери, па су зато одлучили да је растанак најбоља солуција за добробит њиховог сина. Петар и Оља одлично функционишу одвојено и посвећени су родитељи малом Иву. Договарају се око свих обавеза које имају према сину - рекао је раније извор за “Блиц".

Анђела Лакићевић

Водитељка Анђела Лакићевић открила је да су Петар и она били у вези и то у њиховим студентским данима. Она није откривала детаље односа.

BloombergAdria.com

 

- Петар и ја се знамо јер смо студирали заједно и иста смо класа . Ако баш желиш да знаш, Петар и ја смо били момак и девојка две и по године док смо студирали - изјавила је Анђела једном приликом.

(Курир)