Извор:Фото: АТА имагес

СЕВЕ УДАРИЛА НА ДУШКА: Тешке провокације - ХАОС на мрежама

Извор: Нпортал

28.05.2024.

18:26

СЕВЕРИНА не престаје са провоцирањем Душка Тошића, а за то користи речи из преписке, која је недавно угледала светлост дана.

Брак и однос музичке диве Јелене Карлеуше и њеног супруга, некадашњег фудбалера, а сада фудбалског менаџера Душка Тошића, на климавим је ногама већ неколико година, што је и сама певачица неколико пута истакла. 

Ипак, њих двоје су и даље у браку и живе заједно у вили на Дедињу, а Јелена је шокирала комплетну јавност када је на друштвеним мрежама објавила поруке које је њен и даље законити супруг слао хрватској певачици Северини Вучковић. 

Наиме, Северина јој је послала преписку са њеним мужем, наводно у жељи да је испровоцира, што је Јелена објавила. У порукама се види да је Душко тај који инсистира на упознавању и испијању кафа са Северином, која му је одговорала у строгом тону, а у једном моменту му је поручила да не би требао да јој пише. 

BloombergAdria.com

Северина не престаје са провоцирањем Душка Тошића, а за то користи речи из преписке, која је недавно угледала светлост дана.

Тако је она одговарала на бројне коментаре својих пратиоца испод њене последње објаве, а у одговорима на питања је користила идентичне реченице из дописивања са некадашњим фудбалером.

BloombergAdria.com

Друг ради прави сину 18. рођендан. Радиш ли то? Ради ли се? Пијемо? Упознаћемо се! Добро јутро С. - само су неки од коментара, на шта је Северина одговарала као што је одговарала супругу Јелене Карлеуше:

Радим ли му рођендан? Не. Певам - да. Али не знамо се… Како? - писала је Северина у коментарима.