Извор:ФОТО: Фото: З. Кнежевић / Новости

СКИНУО ЧАК 12КГ: Жељко уз чварке довео линију до савршенства

Извор: Нпортал

29.05.2024.

09:22

ДИЈЕТА Жељка Васића скида килограме као од шале.

Жељко Васић одувек је важио за изузетно наочитог и згодног мушкарца, али када су му лекари открли здравствени проблем, морао је да промени исхрану.

Наиме, певач је сазнао да има висок притисак и да под хитно мора да промени стил живота.

BloombergAdria.com

 

Његов нови јеловник помогао му је да изгуби чак 12 килограма, и сви су били изненађени када су видели његову трансформацију почетком месеца на снимању његовог новог спота.

Сада је извор открио да је Васић сасвим случајно сазнао да има здравствени проблем на рутинском прегледу, и да је уравнотежена исхрана први корак ка држању високог притиска под контролом.

– Жељко је сасвим случајно открио да пати од високог притиска. На рутинском прегледу одмах су му преписали избалансирану исхрану која га је врло брзо довело не само до бољег здравља већ и до савршеног изгледа – открио је извор.

BloombergAdria.com

 

Иако је здрав, његова исхрана није чак ни толико ригорозна, те певач у одређеним ситуацијама може да једе и масније намирнице.

– У дијети коју су му преписали дозволили су му да једе чварке, али искључиво пре концерта, како би природним мастима добио преко потребну енергију.

Жељко је био сасвим збуњен, али ево, показало се да је измењена исхрана дала жељене резултате. Крвна слика му је као у младића, а како многи кажу, изгледа бар десетак година млађе – рекао је извор, наводи „Блиц”.

Hello