Извор:Jutjub printskrin/Firefly Productions, Инстаграм принтскрин/jadranmalkovich, Профимедиа

"ИЗ ИСТОГ ЈЕ КРАЈА У ХРВ" Српски глумац и Малкович - рођаци?

Извор: Нпортал

30.05.2024.

08:14

ГЛУМАЦ Јадран Малкович домаћој јавности представио се улогама у две телевизијске серије: "Црна свадба" и "Азбука нашег живота". Како је већи део живота провео у иностранству, о њему се до тада практично ништа није знало.

На званичним сајтовима може се прочитати да је рођен 1977. године, да говори неколико језика, као и да је немачки глумац српског порекла.

Имајући у виду да Јадран Малкович ретко даје интервјуе, још ређе се појављује на јавним манифестацијама, мистерија око његовог порекла и даље је обавијена велом тајне.

BloombergAdria.com

На питање да ли му је чувени презимењак Џон Малкович рођак, Јадран је у интервјуу за Хелло! рекао:

- Стварно не знам. Он је из истог краја у Хрватској одакле је моја бака. Никада нисам у потпуности то испитао, али мислим да имамо заједничке претке. Његово право презиме је Маљковић, као и моје, а обојица смо га променили јер странци ломе језик у покушају да га изговоре.

Ипак, оно што највише занима женски свет јесте емотивни статус згодног глумца. Јадран иза себе има један брак, који се завршио разводом.

- Венчали смо се 1999. године, а разишли десет година касније. Тек недавно смо се и званично развели - открио је.

Са бившом супругом живео је на релацији Немачка-Србија- Енглеска.

- После првобитног одушевљења Лондоном реалност је почела да "уједа". Било је много дана кад сам се питао "шта сутра".

- Најтеже ми је било што сам жену довео у ситуацију да напусти сређени живот и дане проводи у неизвесности. Она није имала разлог да буде тамо, осим због мене. А ја сам све чинио из најбоље намере, у жељи да постигнем нешто - признао је Јадран Малкович, који са бившом супругом и даље негује пријатељске односе.

- Нас двоје смо увек неговали искрен однос, што је резултирало да се разиђемо у миру, али и да останемо пријатељи. Током боравка у Лондону схватили смо да је крај, да се удаљавамо као партнери. И данас сам јој захвалан што је скупила храброст и рекла: “Морамо да причамо”. Исто сам осећао, али нисам имао снаге да то први кажем.