Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

ПОСЛЕ 2 ДЕЦЕНИЈЕ-КРАХ БРАКА: Ко је бивши муж Бојане Маљевић?

Извор: Нпортал

30.05.2024.

10:47

ЈЕДНУ од најпожељнијих глумица деведесетих завео је наш сценариста, али је пар ипак одлучио да се разведе после 2 деценије заједничког живота.

Глумица Бојана Маљевић је као веома млада упловила у глумачке воде, кроз које је храбрим корацима годинама корачала. Изградила је завидну глумачку каријеру, а уједно је била и веома посвећена мајка и супруга. 

BloombergAdria.com

Иако би се о њеним улогама могло много тога написати, чини се да је њен живот ништа мање занимљив од оног професионалног, нарочито зато што су се она и њен супруг пре неколико година нашли у центру пажње јавности због развода, који није лагано прошао.

Они који су пратили Бојану и њен живот знају да је пре више  од двадесет година њено срце освојио наш познати сценариста Слободан Скрелић. Они су у брачној заједници која је била у почетку веома складна и лепа провели пуне две деценије и добили су двојицу синова, Луку и Николу.

Слободан Скрелић је наш познати сценариста, којег су многи запазили након што је његов филм "До коске" постигао огроман успех. Његов филм Змајовини пангалози је први 3Д филм који је снимљен код нас.

BloombergAdria.com

Иако су обоје градили каријере били су поприлично посвећени родитељи и њихова деца су расла у лепом породичном дому. Ипак, глумица је пре неколико година одлучила да стави тачку на тај брак. 

Слободан и Бојана су тада прошли кроз тежак период, медији су писали да су у веома лошим односима, али је Бојана имала и неке од изјава које су упућивале да јој развод заправо уопште није лако пао и да је мужа тешко преболела.