Извор:Фото: АТА имагес

"ОЧИГЛЕДНО ДА ЈЕ БИО ПИЈАН" Комшије дале суд о Миљковићу

Извор: Нпортал

31.05.2024.

12:08

ЛУНА и Марко Миљковић више од две недеље су део медијског интересовања због сукоба са комшијама.

Марко је комшијама бацио јаја на терасу, јер су они на његову наводно бацали помије. Ушао је у сукоб са трудном комшиницом која га је огребала. Миљковић је после тога приведен у полицију, а након тога је одведен и у психијатријску болницу "Др Лаза Лазаревић" на преглед. Установили су да је био под дејством алкоола. Сада су комшије дале свој суд о целој ситуацији: 

- Очигледно да је је човек био пијан, чим је урадио тако нешто и још напао полицајце. Неваспитан је и некултуран, често га виђамо у таквом стању, овог пута је ескалирало. Луна је доста нормалнија од њега, али чујемо и њу када хистерише. Снимају те своје клипове, кажу ми деца, и на томе зарађују доста па су вероватно полетели. Проћи ће и то, као и све што је инстант па ће бити тешко када падну да се дигну,- рекао је један комшија, док комшија истиче да су медији били присутни све док није изашао из притвора: 

- Ту су нам стално медији били док није изашао. Ретко излази, више виђамо Гагија када долази и доноси им намирнице. Луна брине око деце, а њега нисам видела откада је изашао. После свега овога, није омиљен међу комшијама јер сви мисле да и њима може учинити слично када попије коју чашицу више.

BloombergAdria.com

 

Комшије мисле да је новац променио Луну и Марка: 

- Она се увек фино јави, виђамо је ту са децом. Ни он није био неки букаџија, мада је волео да паметује. Ја се увек сетим да је то човек који је у “Великом брату”, кофом воде загревао воду у базену и све ми буде јасно. Не можете ви таквом човеку да објасните нешто. Он мисли да је познат и самим тим изнад других људи. Зарадили су очигледно добар новац од јутјуба и ријалитија, па их је то променило. Када су се уселили деловали су као сви остали, каже Мила.

Једна комшиница је рекла да није знала до недавно ко су Луна и Марко.

- Не пратим ријалитије, али сам читала о тим скандалима али нисам препознала да су то они. Пријатељица ми је пре неки дан објаснила па сам повезала. Знате како кажу наши стари “нашла рупа закрпу”. Тако и њих двоје, врло су слични. Видим некада као дивну породицу, склупчану око деце, а онда се чује свађа и тако у круг. Искрено, нисам имала ружно мишљење толико о њима док се ово није догодило. Свако од нас је могао бити његова мета. Он се није удостојио да види у чему је проблем и због чега све то пада на његову терасу, јер радници раде, него је одмах дигао џеву. До сада није било већих проблема са њима, каже она.

(Блиц)