Извор:Фото: Профимедиа

ЈОШ СЕ ОПОРАВЉА: Жена Тонија Цетинског преживела мождани

Извор: Нпортал

01.06.2024.

14:45

СУПРУГА Тонија Цетинског опоравља се од тешке болести.

Један од омиљених музичара на овим просторима Тони Цетински последњих година повукао се у Истру где ужива у мирном животу. Главни разлог пресељења у мало место је тај што је супруга Тонија Цетинског, Дубравка, имала тежак мождани удар.

BloombergAdria.com

 

Брачни пар Цетински почетком године прославио је деценију брака, током којег су заједно пролазили како лепе, тако и болне моменте.

Од тренутка када је супруга Тонија Цетинског доживела мождани удар, 2019. године, живот им је кренуо неочекиваним смером.

О проблему са којим су се суочили, болести и путу ка оздрављењу Тони и Дубравка Цетински јавно су проговорили тек сада, у жељи да њихово искуство помогне онима који су у сличној ситуацији.

BloombergAdria.com

 

- Код мене се мождани удар манифестовао као епилептични напад, и то два пута - рекла је Дубравка, наглашавајући да је схватила да ништа не треба стављати испред здравља – како тела, тако и душе.

- Опоравак је дуготрајан и тежак, али не значи да је немогућ. Остале су последице: брзо се умарам, имам потешкоће у писању, концентрацији, читању, али и у говору - испричала је супруга Тонија Цетинског у интервјуу за хрватско издање магазина Сторy.

Осим искусног тима лекара и медицинског особља, Дубравки највећу подршку пружа животни сапутник, са којим се из Загреба преселила у Истру.

Констатујући да им се свакодневица променила након Дубравкиног можданог удара, закључили су да су имали много среће јер је све могло бити неупоредиво горе.

Хелло