Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

НИКОЛИНА У ХАОСУ: Рекли ми да ће све бити у реду, лагали ме!

Извор: Нпортал

03.06.2024.

15:51

"Рекли су ми да ће све бити у реду, лагали су ме..."

Водитељка Николина Пишек открила је да реновирање виле у Загребу траје знатно дуже него што је планирано.

Водитељка се огласила на Инстаграм профилу где је открила како је изгледао процес селидбе и уређења паметне виле у Загребу.

- Рекли су ми да ће све бити у реду. Брзо. Лагали су ме. Не верујте никоме ко вам каже да је селидба и преуређење баук. Али знате шта? Ја бих све опет поново. Отварам кутије, намештам, живим у простору који полако осећам и рађају ми се нове идеје и визије. И добила сам пар слатких пројеката уређења интеријера. Једва чекам да се примим посла и некоме улепшам живот. И знате још шта? Обожавам лепоту недовршености и процеса, трагове неких минулих времена обгрљених у сувремено. Волим просторе који вам кажу нешто о људима који ту обитавају, о њиховим љубавима и навикама, не волим генеричке просторе који су данас све заступљенији - написала је Николина у опису видеа.

Некретнина има укупно чак 1.600 квадрата

У изради пројекта, Николина је имала помоћ једне школске другарице. Посебно је занимљиво да је то једна од првих вила у Загребу која је изграђена да функционише по принципу праве “паметне” куће. У пракси, то значи да ће ова кућа сама производити потребну енергију и буквално “размишљати” уместо власника.

Како се раније писало, Николина је покушала да прода вилу за 1.700.000 евра, међутим, због судског спора са Видојевом ћерком из првог брака, то није тренутно у могућности да учини.

(Блиц)