Извор:Фото: Предраг Митић

ВЕСНА ЗМИЈАНАЦ Лепота ме је скупо коштала!

Извор: Нпортал

08.12.2021.

16:19

ПЕВАЧИЦА Весна Змијанац проговорила је о својој каријери, животу, музици, а том приликом открила и неке непознате детаље из свог приватног живота.

Весна је важила за једну од најлепших жена бивше Југославије. Међутим, често је истицала да јој лепота није много доброг донела. Сада је открила и зашто.

- Сви су у мени видели само то, лепотицу, док сам ја најчешће тражила другачији поглед и мишљење. Много пута сам хтела некоме да будем само другарица и на крају, како ме та лепота не би дебело коштала, пронашла сам начин да дођем до свог циља, глумећи мушкарачу - истакла је Весна у интервјуу за Story.

BloombergAdria.com

 

Певачица је открила да се у време највеће популарности осећала усамљено.

- Често сам се осећала усамљено, јер су сви у мени гледали певачицу Весну Змијанац, с којом желе да се друже и диве јој се, а не Весну обичну жену, одличну куварицу, што сам, између осталог, и била када се рефлектори погасе. Ту Весну нису познавали нити су желели да упознају. Стога се дешавало да сам се често с наступа или неког приватног дружења враћала још усамљенија него да сам остала код куће. Много пута сам се покајала што сам драгоцено време давала људима који то не заслужују. С годинама и искуством научила сам да их боље процењујем и на њиховим лицима већ кроз пар минута прочитам шта им је баба јела како би имали плаве очи. Већина је била површна, што је мени у самом старту било јасно. Лакше ми је, стога, било да будем сама, читам и бавим се стварима које су ме испуњавале, а не да млатим празну сламу.

BloombergAdria.com

 

Најтеже јој је било да пронађе партнера који ће моћи да је прати.

- Било је оних који су то успевали, али ту су онда наступали проблеми друге врсте. Наиме, најчешће је та особа с којом сам се поклапала на свим нивоима била туђа. То је било велики проблем кроз мој живот, а посебно након што сам напунила 30 година. Док сам била млада и у узрасту да формирам заједницу, била ми је важнија каријера. Трчала сам тамо и овамо, то вам је живот нас певача. Имала сам ја и другу варијанту, да се одрекнем музике и будем оно што су сви ти мушкарци од мене хтели. Они се, наиме, сви заљубе у Весну Змијанац, а онда би после пар месеци волели да ме затворе у кућу да им кувам. То би им пријало, али ја сам у тим ситуацијама умела да се окренем и одем без објашњења и поздрава.

Весна је открила и на који начин је превазилазила љубавне бродоломе.

- Наравно, углавном је тако и било, али спас сам проналазила у песми коју сам волела више од свих њих. Ниједан појединац није успевао да ме усрећи у мери у којој су то могли музика и публика.

BloombergAdria.com

 

Весна је открила и на који начин јој се данас мушкарци удварају:

- Нашалила сам се у једној емисији и слатко насмејала гледаоце када сам рекла да удварачи моје генерације и старији више нису међу живима. Млађи, с друге стране, не могу са мном да се снађу. Младост је сама по себи лудост. Увек им треба мама, а ја то не желим да им будем - рекла је она за Сторy.

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".