Извор:Фото: Профимедиа

НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ РЕШИТЕ МРАВА? Овај трик ће вам помоћи

Извор: Нпортал

04.06.2024.

09:14

Погледајте замку за мраве која делује.

Многи људи муче муку с мравима с почетком пролећа. На Интернету се могу наћи бројни савети како да их се отарасите, а овога пута на једној Фејсбук страници људи су поделили савете из прве руке. 

На популарној Фејсбук групи посвец́еној чишћењу, један члан је упитао: "Здраво, да ли неко има начин да се отарасимо мрава''", преноси Мирор. Убрзо су осванули најразличитији одговори, један метод отклањања мрава се посебно истакао. Једна особа је написала да све што треба да урадимо јесте да направимо пасту од шец́ера у праху и соде бикарбоне. 

"Помешам пола соде бикарбоне и пола шец́ера у праху и посипам по гнездима или где год су мрави и чини ми се да делује", додао је други корисник.

"Имали смо проблема са мравима пре неколико година. Била је то ноц́на мора, неколико гнезда је искочило и увек ушло у куц́у између фебруара/марта и касног лета. Попунили су рупе око куц́е тако да нису могли да уђу и почели да користимо ову домац́у мешавину и сви су нестали ове године! Волео бих да сам користио соду бикарбону и шец́ер у праху пре много година", додао је трећи.