Извор:Фото: АТА имагес/Профимедиа

ДАРА ИСКОПИРАЛА ЏЕЈ ЛО: Нови скандал на помолу

Извор: Нпортал

04.06.2024.

12:51

ПЕВАЧИЦА Дара Бубамара направила је праву пометњу спотом који је снимила за песму "Инфракт душе". Певачица Џенифер Лопез је снимила исти такав спот пре неколико година.

Још увек се није смирила ситуација после вести  да је Слоба Радановић "украо" песму певачици, а већ креће нова спекулација. 

Дара је певачица недавно оптужила Слобу Радановића да јој је украо песму и сад на Јутјубу испод певачеве верзије пише да је популарна Новосађанка власница нумере.

На фотографијама у оквиру текста, Дари и Жељку и њеном тиму сарадника делује као да немају довољно маште, па су решили да копирају спот Џенифер Лопез до детаља. Реч је о дуетској песми Џенифер Лопез и Малуме "Па' Ти + Лонелy" из 2020. године. Овај спот само на Јутјубу има 229 милиона прегледа. Малума је шпански музичар који има улогу детектива који заводи Џеј Ло, па с њом завршава и у кревету. Током ноћи у луксузну вилу у којој спавају упадају специјалци и одводе Џенифер из кревета право на испитивање. Њу у станици испитује управо Малума у панциру, око кога се све време око стола увија заносна Латиноамериканка.

BloombergAdria.com

 

Певачица је недавно признала да је у свом новом споту за сингл "Лике Wхат" ископирала Карди Би, и то тако што су америчка реперка и њени сарадници украли идеју за поједине кадрове из спота за песму "Кока рока". 

BloombergAdria.com

 

Ту није крај, Дара се у својој песми нећу кући појавила у бодију с необичним корсетом, док је Милица исту одевну комбинацију носила неколико месеци раније у екранизацији песме "Селфи". Да није у питању коинциденција, опет је доказала Бубамара када се у следећем кадру истог спота појавила у купаћем костиму, који је Милица такође понела пре ње у споту за песму "Демантујем".

(Курир)