Извор:ФОТО: Принтскрин Јутјуб The Sun Showbiz / Профимедиа

ОБЈАВЉЕН ПРВИ ВИДЕО: Трудна Лејди Гага

Извор: Нпортал

04.06.2024.

17:33

ИСПОД хаљине се назире труднички стомак.

Фотографија и снимак Лејди Гаге с тајног венчања њене сестре је подстакла нагађања да је музичка звезда у благословеном стању.

BloombergAdria.com

 

Реч је о папарацо фотографијама и видео-снимцима Лејди Гаге, који су тек сада испливали у јавности, иако је венчање било прошлог викенда. 

На снимцима који су се појавили на порталу Сана, јасно се назире њен стомачић, а светски медији преносе детаље везе Лејди Гаге и Мајкла Поланског.

Гага је на сестрином венчању била деверуша и за ту је прилику обукла црну класичну хаљину, која јој је прилично истакла стомак. Косу је подигла у пунђу, а ставила је црвени кармин. Пажњу фото-репортера привукао је и дијамантски прстен на њеној руци. 

Након церемоније, пресвукла се у беж хаљину и том приликом је Мајкла држала под руку, а у првом плану је опет био њен стомак. 

Иначе, певачица се још није огласила о наводној трудноћи.

Пипкао Лејди Гагу "на кварно": Далај-лама у центру новог скандала
Далај-лама је у центру контроверзе након објављивања снимка на којем се види како љуби дете у уста и тражи од њега да му "сиса" језик. Међутим, видео из 2016. такође је постао виралан у којем се чини да тибетански верски вођа пипа познату певачицу Лејди Гагу.