Извор:Фото: Профимедиа

"ВЕРА ВАСКРСАВА!" Познати уз Нолета, видите ко се огласио

Извор: Нпортал

04.06.2024.

21:35

Познати уз Нолета!

Славни тенисер Новак Ђоковић се, после повреде менискуса и повлачења са Ролан Гароса, огласио на друштвеним мрежама, те добио велику подршку обожаватеља и познатих личности.

- Веома сам тужан што сам морао да саопштим да се повлачим са Ролан Гароса. Играо сам срцем и дао сам све од себе у јучерашњем мечу, али нажалост, МРИ је показао кидање менискуса и мој тим и ја смо донели тешку одлуку, после пажљивог размишљања и консултација. Желим свим осталим играчима који се такмиче срећу на турниру и хвала свим невероватним навијачима на љубави и подршци - написао је Новак.

BloombergAdria.com

Глумац Радивоје Буквић написао му је у коментару:

- Хвала ти за јучерашње чудо и потврду да вера стварно васкрсава! Желим ти брз опоравак!

Певачица Калиопи навела је:

- Оздрави брзо, краљу!

Многе друге звезде са Балкана су му послале подршку, а у коментарима се нашао и онај од славног холивудског глумца Хјуа Џекмена.

- Све најбоље за брз опоравак Новаче! - написао је Хју.

Подсетимо, Ђоковић се повредио у дуелу против Франциска Серундола, а за бол у колену је окривио лоше стање терена.

- Услови које имамо ове године су прилично необични. Било је много кише, влажно је, све то утиче много на подлогу. Знам људе који су задужени за одржавање терена дуго година, и имам добар однос са њима. Причао сам са једним од њих данас, када сам се загревао неколико сати пре мог меча. Данас је било сунчано, после неколико дана током којих смо имали кишу. То је утицало на терен, поготово горњи слој шљаке. Не знам тачно шта су урадили. Чини се да је један део уклоњен, тако да је било мало шљаке на терену. Због сувих услова, било је веома клизаво - објаснио је Новак на конференцији за медије после победе над Серундолом.

(Блиц)