Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/dragana.kosjerina, АТА имагес, Профимедиа

ШТА ОД ШКОЛЕ ИМА КОСЈЕРИНА? На један факултет није примљена

Извор: Нпортал

05.06.2024.

08:03

ДРАГАНА Косјерина једна је од омиљених, али и најлепших водитељки на домаћој сцени, а на малим екранима присутна је већ неколико година.

Драгана Косјерина која ће 9. јуна стани на "луди камен" с вереником Бојаном Пердувом, рођена је 22. августа 1987. године у Сарајеву, а са седам година се са породицом преселила у Београд. Већ као мала показала је да је веома талентована и амбициозна, а у 17. години је почела да се бави манекенством и постигла завидан успех. Била је и један од топ модела агенције "Моделс".

BloombergAdria.com

Водитељску каријеру започела је као спортски новинар, а данас је једно од познатијих лица РТС-а. Желела је да буде стоматолог, страст према том занимању оправдава њен одличан успех у "Зуботехничкој школи", након чега је покушала да упише психологију на Филозофском факултету. Међутим, није успела да прође пријемни, па је направила паузу од једне године.

Након тога уписује "Факултет за културу и медије" на коме је успешно дипломирала. Још један у низу њених успеха је мастер рад при УНЕСЦО катедри на "Факултету за уметност" у Београду.

BloombergAdria.com

Драгана Косјерина и њен вереник Бојан Пердув ће се венчати у недељу, 9. јуна. Сама церемонија венчања биће уприличена у једном од најелитнијих београдских хотела. Кумови, породица, колеге и пријатељи окупиће се да будућим младенцима пожеле све најлепше у брачном животу и с њима прославе венчање, а извор близак водитељки открио је мноштво детаља, као и да је цена места у хотелу 229 евра по особи.