Извор:Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин/iamhalsey

Славна певачица (29) тешко болесна "Дајем себи још 2 године"

Извор: Нпортал

05.06.2024.

13:44

СЛАВНА певачица Халси изненадила је пратиоце вестима о свом нарушеном здравственом стању. Она је открила да се већ дуже време бори са две тешке болести, а потом је и најавила и свој пети студијски албум.

"Да не дужим превише, срећна сам што сам жива уопште. Укратко, написала сам албум", написала је славна 29-годишњакиња.

Иако није прецизно истакла да су јој дијагностиковане леукемија и лупус, у својој објави је означила две медицинске организације: "Тхе Леукемиа & Лyмпхома Социетy" и " Лупус Ресеарцх Аллианце", што јасно указује да су највероватније по среди леукемија и лупус, аутоимуна болест.

"Осећам се као нека стара дама", говори Халси на првом од неколико снимака, док трља ноге у очигледним боловима.

BloombergAdria.com

"Рекла сам да дајем себи још две године да будем болесна. У 30. ћу се препородити, нећу бити болесна, изгледаћу баш добро и имаћу пуно енергије. Једноставно ћу моћи да поновим своје 20-е у својим 30-им", додаје певачица на каснијим снимцима, бодрећи саму себе.

"Данас је први дан лечења", написала је Халси уз један од селфија. Певачица седи у столици и прима инфузију, док је главу покрила банданом.

На једном од снимака се и види да је у сузама. "Сваких неколико година, доктор ми каже да сам болесна и извади потпуно нову врећу трикова и онда је "стави" на мене. Прво је био био мој мозак у боловима, а потом и кости", певала је уз акустичну баладу.

Халси, која је себе описала као "оштећену робу", такође је певала о осећању као да води изгубљену битку.

"Када сам те срела, рекла сам да никада нећу умрети. Али шала је увек била моја, јер се тркам са временом", додала је певачица.

Иако није била конкретна по питању нових дијагноза, у прошлости је била веома вокална по питању других болести које су јој дијагностификоване.

У прошлости се борила са ендометриозом, и анафилаксом, а потом је на мрежама открила и да јој је дијагностикован Ехлерс-Данлосов синдром, Сјогренов синдром, синдром активације мастоцита (МЦАС) и синдром постуралне ортостатске тахикардије (ПОТС).