Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм stevanpiale

ДЕЧАК КОЈИ ЈЕ ОСТВАРИО САН: Да ли препознајете глумца?

Извор: Нпортал

05.06.2024.

15:10

ГЛУМАЦ ЈЕ данас многима познат због једне од најпупуларнијих домаћих серија.

Дечак са слике рођен је пре 36 година. Од детињства је показивао бројне таленте, па никога не би зачудило да је постао фудбалер, кошаркаш или гитариста у бенду. Ипак, он је изабрао уметност и, по свему судећи, није погрешио.

BloombergAdria.com

 

– Кроз живот се водим девизом – како радиш, тако ти се и врати. Дај мигавац и кад нико није иза тебе. Буди добар и кад знаш да те нико не гледа. Сигуран сам да труд и лепа намера увек буду награђени. Можда не одмах, али с временом свакако – рекао је једном приликом за ХЕЛЛО!.

На питање шта може да му улепша дан – симпатични дечак са слике данас одговара: 

– Звезда и Земун. Увек сам био локалпатриота и на крају сам се преселио на Дорћол, што је мојим другарима из старог краја оправдан повод да ме прозивају. (смех)

На Дорћол, где и данас живи, преселио се због љубави која је 2019.  крунисана браком.

Два дана после свадбе Стеван Пиале добио је улогу Луке Ожеговића у серији Игра судбине, која је његову каријеру усмерила узлазном линијом. До сада је снимљено више од 1.000 епизода, а крај се не назире.

BloombergAdria.com

 

Стеван Пиале преко ноћи је постао миљеник публике и стекао огромну популарност, али породица му је била и остала изнад свега.

Супруга Уна, ћерке Роса и Ката центар су Стевановог света.

О свом несвакидашњем презимену Стеван Пиале каже:

– По предању, долази из Италије. Нисам био лењ па сам на самом југу те земље, или “шпицу чизме”, нашао градић у коме постоји кварт Пиале. Обећао сам себи да ћу једном отићи тамо, чак је постојао план да Уну запросим у том граду, али сам се на крају одлучио за Ђенову.

– Жао ми је што немамо више никог из породице са тим презименом – закључио је шармантни глумац.

Хелло