Извор:Фото: Петар Милошевић

Овако данас изгледају ДЕЦА Милорада Мандића Манде

Извор: Нпортал

06.06.2024.

09:38

ЈЕДАН ОД омиљених глумаца на нашим просторима оставио је иза себе четворо деце, којима би се данас поносио

Милорад Мандић Манда, један од омиљених глумаца на нашим просторима, ове године прославио би 63. рођендан.

Чувени глумац, миљеник публике и уметник који је одиграо неке од незаборавних улога у позоришту, на телевизији и на филму, преминуо је 15. јуна 2016. године на сцени, током претпремијере представе "Петар Пан" у Установи културе "Вук Караџић", од последица срчаног удара.

BloombergAdria.com

 

Обожавани Манда оставио је иза себе велику породицу. У првом браку, са Ксенијом Соњом Бурзан, добио је Марка, Марију и Филипа, а затим је са својом другом супругом и познатом глумицом Анастасијом Ањом Мандић добио и сина Андрију.

Наследници чувеног глумца нису, као што ни он није био, љубитељи експонирања у медијима, па о њиховим приватним животима вероватно нећете читати у таблоидима, а многи не знају да су они наследнили уметничку црту свог славног оца.


Марија Мандић, једина глумчева ћерка, бави се сликарством и дигиталном фотографијом, а у њеној биографији на платформи ИМДб стоји да је била део уметничког тима у филмовима "Нож у леђа: Стаклени лук", "Прво предсказање", "Повратак на Сајлент хил" и "Тарот, као и да је била уметничка директорка у серији "Тајне винове лозе".

Њен брат Филип је, такође, у свету филмова и серија – као глумца смо га видели у у улози Банета у серији "Тајне винове лозе", био је менаџер продукције у истој серији и снимању филмова "Тома" и "Чувари формуле", каријеру је почео као асистент продукције у серији "Жигосани у рекету".


Марко Мандић је продуцент у једној продуцентској кући, а има велико искуство у области маркетинга и бројна признања за свој рад. Он је, иначе, од 2021. у браку с познатом инфлуенсерком Тијаном Мандић, познатијом као Флаwлесс Месс, с којом има ћерку.

Најмлађе дете Милорада Мандића Манде је Андрија, ког је глумац добио у браку с Ањом Мандић, а млад је доживео незамислимо тежак ударац – био је у гледалишту у тренутку када је његов отац доживео срчани удар.

– Била сам јако уплашена кад сам схватила да морам од тог тренутка све сама са сином. Он је био са мном у публици када је Манда доживео срчани удар и све је видео. Тако да сам имала дупли задатак – да нађемо мој колосек и упоредо да пратим Андрију – испричала је Ања својевремено у емисији "Балканском улилцом".

BloombergAdria.com

 

Како она истиче, често види покојног супруга у њиховом наследнику.

– Рекла бих да има доста Милорадових особина. Уме врло добро да слуша саговорника, много се радује туђем успеху и шали се на свој рачун. И, наравно, сад је у фази да некад воли да говорим о њему, а некад не. Увек ме засмејава ако осети да сам напета. И зна да подржи своје блиске – рекла је једном приликом глумица за магазин Глориа.

Глориа