Извор:Фото: АТА имагес

Стоја добила УНУКА у годинама у којим други чекају прво ДЕТЕ

Извор: Нпортал

06.06.2024.

12:42

СТОЈА је јако млада добила своје прво дете, иста судбина задесила је управо и њега.

Стоја Новаковић носи титулу најмлађе бака на естради. Она је прво унуче добила са само 33 године, с тога да је готово немогуће да буде свргнута са овог трона.Певачица је млада постала мајка, са само 17 година. И њен син Милан је такође као тинејџер добио прво дете. Када је постао отац имао је само 16 година.

BloombergAdria.com

 

Сада је певачица двострука бака, али своју породици држи далеко од јавности. Њени унуци се до сада нису појављивали пред новинарима, а певачица планира да тако и остане. Чак и њен син не воли медијско експонирање, па ни он није стао пред представнике медија. У јавности се појавила само једна његова слика са мајком.

Милан је годинама живео у Аустралији код Стојине пријатељице, а вратила га је у Србију када је изградила каријеру. Завршио је средњу медицинску школу, а како су медији писали пре неколико година тада је радио у психијатријској установи "Лаза Лазаревић".

BloombergAdria.com

 

Стоја и избегава да прича о члановима њене породице, али је једном приликом за Курир испричала чему учи унуке.

- Последњих десетак година моја публика се веома подмладила. На мојим наступима је искључиво омладина. На улици ме заустављају за сликање буквално деца. То ме јако радује. Тако и моји унуци имају део моје популарности у свом друштву, али их свакако учим да морају да граде себе као људе.

Курир