Извор:Фото: Профимедиа

КО ОД МАЈКЕ РОЂЕНА: Гола Софија Вергара

Извор: Нпортал

06.06.2024.

13:37

СВЕ ЈЕ почело тако што није могла да нађе добру кафу у целом Лос Анђелесу.

Позната колумбијска глумица Софија Вергара недавно је обрадовала своје обожаваоце великом вешћу, али и фотографијом. Она је на свом Инстаграм налогу, најавила покретање властитог бренда кафе под називом "Диос Мио Цоффее", користећи провокативну фотографију из прошлости на којој позира потпуно гола, прекривена зрнима кафе.

BloombergAdria.com

Нови бренд кафе одаје почаст и слави Латино жене, посебно оне које се баве узгојем кафе. На Инстаграм профилу бренда стоји: "Кафа коју је Софија Вергара сањала као почаст од Латино жена за свет." Овај пројекат има за циљ производњу аутентичних колумбијских зрна кафе највишег квалитета.

- Ускоро ћете и ви говорити Диос Мио (драги боже) -  написала је Софија у опису фотографије, чиме је додатно заинтригирала своје пратиоце.

Бренд кафе плански је назвала "Диос мио", што преведено са шпанског значи "мој боже", а Вергара истиче да је у питању израз који се у Латинској Америци користи када се открије "савршени укус".

- Креирање бренда "Диос мио" је дошло из чисте потребе. Нисам могла да нађем савршену кафу. Имам веома висока очекивања када је у питању кафа и нисам могла да верујем колико је тешко пронаћи квалитетну кафу у Лос Анђелесу, где живим - објаснила је Вергара у разговору за Пеопле.

Како би осигурала врхунски квалитет својих производа, Вергара је склопила партнерство са Националном федерацијом узгајивача кафе, најважнијом институцијом за кафу у Колумбији. Према извештају Даилy Маил-а, производи "Диос Мио" биће доступни у различитим облицима, укључујући млевену кафу у кесицама и капсуле, а моћи ће се купити на званичном сајту бренда. Цена кесице кафе од 340 грама износиће нешто мање од 14 евра.

Република