Извор:Фото: АТА имагес

"ЗАБРАЊЕНА А СЛАТКА ВЕЗА": Ана била у љубави са певачем

Извор: Нпортал

07.06.2024.

12:00

МНОГИ се сећају везе певача Сандија Ценова и водитељке Ане Михајловски.

Санди је једном приликом искрено говорио о односу са Аном који је био веома буран.

- То је створење уз које сам се једноставно питао зашто сам ту, кад сам знао да нема смисла. Знао сам шта се догађа, али једноставно нисам могао да помогнем себи. Један позив и један смс у два ујутро и Санди седа у ауто и иде за Београд. Забрањена, а слатка веза. Завршило се као у филм ‘Ми нисмо анђели’, кад се људи скупе доле, а она баца ствари са прозора. И на "субаруу" ми је хауба још дуго, дуго била у знаку њених штикли - открио је једном Санди тада.

Певач се после бурног љубавног живота скрасио,15 година је ожењен правницом Илином Илић, са којом има ћерку Зару и сина Микулу. Интересантан је податак да је садашњу супругу познавао само три месеца пре него што су му пријатељи приредили ромнтично венчање на Балију.

- Није то лоше. Ми нисмо ни знали да идемо на венчање, мислили смо да идемо на вечеру, а они су нам то организовали јер су пре тога сто пута питали индивидуално и мене и моју супругу да ли бисмо се венчали једно за другог - рекао је певач.

Пре него што је оженио Илину, Ценов је био ожењен мисицом Бранком Бебић коју је запросио тако што је снимио песму за њу "Жена буди ми ти".

- Тад ми није била супруга, будућа супруга, с њом (песмом) сам је запросио. То је био такав тренутак да она није вјеровала да ја мислим озбиљно. Пратио ме глас зато што је пре ње била Мисс Хрватске Фани Чапалија и исто смо ту нешто били у вези и онда је то било блесаво да је опет мисс - открио је Санди, преноси "Јутарњи лист" и додао:

- Ту су и нека временска ограничења, био сам стварно млад, премлад и она је била премлада, срљали смо у то као неки луди клинци који све знају у животу. Мама је једноставно осећала да то неће бити то, али наравно, то ми никад није могла рећи. Ми смо заправо обоје тада били толико под лупом јавности да ништа нисмо могли без јавности - закључио је Санди.

На пут у брачне воде решили су да пођу 1995. године, али су убрзо схватили да нису једно за друго.

- Поштујемо се као бивши супружници. Не вучемо се, попут многих, по судовима. Хвала Богу - изјавио је Санди својевремено.

Иначе, он данас има 53 године, а многи коментаришу да је и даље велики заводник.

(Блиц)

#ВИП #Санди Ценов #певач Санди Ценов #Ана Михајловски #Санди Ценов и Ана Михајловски