Извор:ФОТО: Профимедиа / Принтскрин Пинк тв

МАТОРУ ПОКРАЛА ДРУГАРИЦА: Узела јој 50.000 евра

Извор: Нпортал

08.06.2024.

11:26

УЧЕСНИЦА "Елите", Анита Станојловић, тврди како је Јована Томић Матора својој пријатељици дала да јој чува 50.000 евра, а она јој је тај новац наводно украла због чега Маторини родитељи нису имали за основне ствари.

Анита и Матора непрестано већ месецима износе детаље из свог приватног живота.

BloombergAdria.com

 

- Матора, за време паузе су ми стигле поруке око тога да ли је могуће да сте Анита и ти потрошиле више од 80 000 евра? - упитао је новинар.

- Могуће је. Таква сам и глупа сам. Трошила сам ја и много више и брже на веће глупости - казала је Матора.

BloombergAdria.com

 

- Да ли ти можда пало на памет да родитељима даш те паре које си зарадила, уместо што си тако трошила? - питао је.

- Моји су такви, не желе да узимају новац од мене јер сматрају да док су живи не треба да узимају од мене. Овде се прича о томе да моја кућа нема фасаду, што је лаж. Што се тиче Аните, она ме није терала да трошим новац на њу, већ сам ја желела да заједно трошимо паре - причала је Матора.

BloombergAdria.com

 

- Многи причају да ли је нормалније да ти која си ушла тада скоро у Маторин живиот трошиш толику своту новца, а да њена другарица не сме да узме 50 000 евра? - упитао је Јован.

- Прво, нисмо потрошиле 80 000 евра. Друго, њена другарица је потрошила 50 000, уместо да је платила Маторине рачуне, а после њена мајка није имала паре да плати рачун у продавници. Ја сам рекла да нећу од Маторе да трошим ни на венчање, већ сам јој препустила да све буде њена одлука - казала је Анита.