Извор:ФОТО: Принтскрин X Yahoo Life / Профимедиа

Наоми Кембел признала како је добила своју децу

Извор: Нпортал

08.06.2024.

11:36

НАКОН ШТО је саопштила да је добила ћерку пре четири године, чувена лепотица је кратко прокоментарисала да је дете и биолошки њено, а до сад није одговарала на питања како су њена деца дошла на свет

Британска манекенка Наоми Кембел, жива легенда моделинга, изненадила је све 2021. године када је саопштила да је постала мајка једне девојчице, а потом је прошлог јуна добила и сина.

BloombergAdria.com

 

Она је пре три године истакла колико је срећна због нове животне улоге, потврдила да биолошки родитељ своје ћерке и да она није усвојена, а није се много оглашавала тим поводом нити експонирала често своју децу.

Наоми је сада одлучила да проговори и у интервјуу за Тимес открила како је дошла до своје улоге мајке.

– Моје бебе су ми све. Због тога стрепим од будућности – истакла је.
Кембелова је објаснила да никада није трагала за мушкарцем који ће бити отац њене деце и да је "срећна што је самохрана мајка", што је довело до питања је ли то постала уз помоћ сурогат мајке.

– Јесам – рекла је Наоми Кембел и додала да се нада бољем свету за своју децу. – Они су 110 посто мој приоритет. Морам да будем с њима првог дана школе.

Манекенка је истакла и да је забринута јер млађе генерације нису заинтересоване за родитељство, а инсистира да се оно увек исплати, без обзира на то колико су околности тешке.

– Чула сам младе девојке како кажу да је прескупо имати децу и да их можда не желе, а ја сам им говорила: "Предомислићеш се. Желећеш да будеш мама". Разумем да је, економски, тешко. Али моја мама није имала ништа и успела је. Вреди тога. Невероватно је – каже супермодел.

– Прелепо мало чудо ме је одабрало да будем њена мама.

Почаствована сам што имам ову нежну душу у свом животу и немам речи да опишем везу коју делим с тобом, анђеле. Нема веће љубави — поручила је Наоми.
Потом је прошле године све обавестила да је добила и сина.

– Драги мој, знај да си вољен преко сваке мере и окружен љубављу од тренутка када си нас почастио својим присуством. Прави дар од Бога, благословен био – написала је манекенка на Инстаграму и нагласила да "никада није касно да постанете мама".

Након што је откривено да је добила ћерку, пријатељи Наоми Кембел открили су за медије да је она дуго маштала о мајчинству, као и да је кума деци многих својих пријатељица.

Глоссy