Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

Шејла Зонић је победница Звезда Гранда

Извор: Нпортал

09.06.2024.

07:26

ШЕЈЛА Зонић је победница такмичења "Звезде Гранда", у којем јој је ментор била Светлана Цеца Ражнатовић.

Шејла је освојила срца публике и жирија са импресивних 132.014 гласова од укупно 529.000. Током овог такмичења, њен ментор била је певачица Светлана Ражнатовић Цеца.

Млада и талентована певачица Шејла Зонић заузела је посебно место на музичкој сцени овогодишњег такмичења "Звезде Гранда".

Освојила је срца жирија и публике својим изванредним вокалним способностима и сценским наступом, а позната је и као најобразованија кандидаткиња у историји овог популарног музичког шоуа који траје више од двадесет година.

BloombergAdria.com

 

Рођена у Немачкој, Шејла се убрзо преселила у Сански Мост где је провела детињство. Њена љубав према музици била је очигледна још од малих ногу. Похађала је музичку школу где је савладала основе музичке теорије и певања. Након средње музичке школе, уписала је Музичку Академију у Сарајеву, где је наставила усавршавање.

Дипломирала је с највишим оценама, а њени професори су је често хвалили као једну од најперспективнијих младих музичких уметница своје генерације.

Током свог учешћа у "Звездама Гранда", Шејла је имала прилику да покаже све што је научила током година образовања и рада на себи.

Изводила је песме различитих жанрова, од попа и забавне музике до народњака.

Њени наступи били су технички савршени, емоционално богати и изузетно професионални. Жири је био импресиониран њеном способношћу да пренесе емоције кроз песму, док је публика уживала у сваком њеном извођењу.

(Блиц)