Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/shey.lamusic

"ДАИЏА" ЈЕ ПОНОСНО ХВАЛИ: Познати певач је Шејлин ујак

Извор: Нпортал

10.06.2024.

12:25

ОВОГОДИШЊА победница "Звезда Гранда", Шејла Зонић је из Тузле, а ретко ко зна да је рођака познаток певача.

Млада звезда се представила песмама " Верице Шерифовић и "Нисмо смели" Јоване Николић и Марије Шерифовић, због којих је добила низ комплимената, измеђуосталог да је звезда рођена. Када је угледала талентовану певачицу, пореклом из Босне, Марија Шерифовић одмах је препознала са друштвених мрежа, где је Зонићка веома активна.

- Да ли си ти некад снимила моју песму за реел, да ли си ти та Шејла са Инстаграма? - занимало је Мару, а такмичарка је одговорила потврдно.

- Значи, то си ти! Драго ми је. То је супер, одлично певаш и све је јасно. Нисам сигурна да ли је икада ико покупио све украсе и сву лепоту, а седим овде 48 година, тако да браво, честитке на томе! 

За оне који нису знали, Шејла је добила надимак босанска Адел, а уједно је и сестричина легендарног Кемала Маловчића. 

- Многи су ме питали да ли имам неког од ког сам наследила музички таленат. Наравно, имам. Многи воле његову музику, а неки баш и не. Кемал Маловчић је мој ујак и мамин брат - открила је певачица, која ће бити у тиму Цеце Ражнатовић.

- Јесте ли видели како пева она моја сестричина? Она пева и на енглеском, све пева, свира, она је професор - рекао је Кемал, а Шејла му се јавно захвалила на овим речима: 

- Срећна сам што ме даиџа поносно хвали. 

Певач е пред финале огласио и позвао гледаоце да гласају за Шејлу и истакао да заслужује победу:

- Мој даиџа Кемал Маловчић ми је давно рекао "Прво школа, па онда каријера". Тај савет никада неће отићи у заборав јер сам га послушала - признала је Шејла непосредно пред финале. 

Осим Кемала Шејлу је подржао и супруг Армин коме је посветила победу. 

(Ало)