Извор:Фото: Преринтскрин/Инстаграм/centroproizvod

ВОЛЕЛА ГЛУМЦА Овако изгледа девојчица из рекламе за сладолед

Извор: Нпортал

10.06.2024.

14:53

СВИМА је остала у сећању симпатична девојчица из рекламе за сладолед "Ескимко".

Теодора Миљковић данас је заносна лепотица и позната инфлуенсерка. Завршила је мастер на Факултету драмских уметности и бави се ПР-ом, а ретко ко зна да је била у вези са глумцем Виктором Савићем. 

Многи је сећају Теодоре из рекламе, а једном приликом је на свом Инстаграм профилу поделила утиске са снимања за рекламу: 

BloombergAdria.com

 

- Никад више после снимања нисам појела Ескимко сладолед. Годинама ми је надимак био Ескимко. Постоји чак и ФБ група ‘Сви који би убили девојчицу из рекламе за Ескимка’ – 10К лајкова – већ сам тада била инфлуенсер. И сума сумарум, обожавам ову рекламу. И волим свој специфични глас. И ето. Вратите ме у овај период живота. Хвала Драги браво.

Осим што се бави глумом, бави се и активизмом. Говорила је о својој борби са анксиозности. 

Иако су важили за складан пар, сви су мислили да ће Виктор Савић одвести дванаест година млађу девојку пред олтар. Иако је она билапрва о којој је глумац јавно говорио, љубав је престала изненада после више од две године забављања. 

Претпоставке се нису обистиниле, а глумац ретко говори о свом љубавном животу.

(Блиц)

#Теодора Миљковић #сладолед Ескимо Теодора Миљковић #Виктор Савић #глумац Виктор Савић #веза Теодора Миљковић Виктор Савић