Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/sandraafrika

ПЕВАЧИЦА У СУЗАМА: "Отац ме је шишао на ћелаво"

Извор: Нпортал

10.06.2024.

15:28

САНДРА АФИКА никада до сад није говорила о својим траумама из детињства. Након недавног интервјуа и њене болне исповести јавност је остала скамењена.

Позната певачица Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка, недавно је отворила душу о својој турбулентној вези са фудбалером Владимиром Волковим. Ова 36-годишњакиња је открила да је била трудна са Волковим, признавши да је њихова веза била пуна успона и падова. Сандра је истакла да је њен приватни живот одувек био далеко од очију јавности, али да је веза са Владимиром привукла пажњу медија због њихових честих раскида и помирења.

BloombergAdria.com

 

Она је говорила и о односу са оцем, те је шокирала све када је испричала да ју је отац шишао на ћелаво.

- Ја сам могла све код моје маме, само сам морала да јој кажем где сам и са ким, а на пример отац, када добијем кеца у школи, буквално ме је шишао на ћелаво. Нисам га видела годинама. Од дана када је отишао, никада се више није јавио, ни један рођендан није честитао, чак ни пунолетство. Када је рекао да му треба неких 20 инјекција, ја сам хтела да му помогнем, иако он није хтео ни да чује. Дала сам му новац, али сам тог момента схватила да је он мене слагао. Он јесте био у тешком стању, али му у том моменту нису требале паре за то - причала је Сандра Африкас са кнедлом у грлу за Информер. 

BloombergAdria.com

 

Сандра је такође открила да је била трудна са Владимиром Волковим, чиме је демантовала медијске спекулације из тог времена. "Истина је, не знам да ли када су њега назвали шта је он рекао, ја сам казала да није тачно. Тада ми је било веома тешко да причам о томе и сада је", признала је Сандра Африка.

- Да, у једном моменту сам желела да се удам за њега. Ми смо из везе отишли у без везе", казала је Африка која је овом приликом признала и да је била трудна с фудбалером о чему су медији тада спекулисали: "Истина је, не знам да ли када су њега назвали шта је он рекао, ја сам казала да није тачно. Тада ми је било веома тешко да причам о томе и сада је - испричала је Сандра.

Информер / Република