Извор:Фото: Н. Фифић

СА ЋЕРКАМА НА ПРЕМИЈЕРИ: Ћетковић - о васпитању деце

Извор: Нпортал

09.12.2021.

07:43

ПОПУЛАРНИ глумац Војин Ћетковић отац је две девојчице Вере и Миле, које је добио у браку са колегиницом Слободом Мићаловић, а недавно је први пут наследнице довео на премијеру свог „Није лоше бити човек“ Душана Ковачевића.

Глумац је за "Ало" објаснио да се са супругом Слободом труди да ћерке изведе на прави пут и објаснио колико је у данашње време тешко бити добар човек, што је једна од тема којом се бави управо Ковачевићев филм.

BloombergAdria.com

 

Довели сте ћерке на премијеру филма. Да ли осећате већу одговорност с обзиром на то да вас вечерас оне гледају?

- Мене оне вечерас први пут гледају. Први пут су на некој премијери. Оне су биле јако узбуђене и то ме веома радује. Надам се да их нећу разочарати.

Зашто оне са вама нису прошетале црвеним тепихом?

- Зато што оне нису снимале филм.

Ваша супруга Слобода Мићаловић и ви сте јавне личности. Како се ћерке носе са тим и да ли вам је тешко да их изведете на прави пут?

- Не знам, то је потпуна енигма. Трудимо се најбоље што можемо. Ми смо јавне личности, шта да им радим. Такав им је хороскоп, то су добиле, такву маму и тату. Оне су најнормалнија деца и није им занимање да буду наше ћерке.

Филм Душана Ковачевића „Није лоше бити човек“ чекао се 18 година. Како је дошло до ваше сарадње?

- То је био сплет срећних околности како смо се нашли Душко и ја, његов сценарио и ја. Овај филм схватам апсолутно лично јер се неке ствари поклапају с мојим искуством.

Колико је данас заправо тешко бити човек? Шта мора да краси особу да би била добра?

- Добар човек се рађа, али најтеже је да такав опстане, да одржи доброту. Али ако неко није рођен као добар човек, можете да улажете у њега не знам колико... Цео систем, цело светско устројство утиче на то да је све теже задржати основне вредности.

Да ли прихватате комплимент када вам кажу да сте добар човек?

- Не могу да кажем за себе ни да сам добар ни да са лош. Не бринем о томе. Како године одмичу овакав сам какав сам. Са свим манама и врлинама. Трудим се да будем што бољи. Не знам како бих оцењивао да ли сам добар или лош.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".