Извор:Фото: Промо/КонТики

НЕЗАБОРАВНО ИСКУСТВО Тунис по ниским ценама с Контикијем

Извор: Промо

11.06.2024.

14:49

Један од бенефита, уколико преко агенције КонТики уплатите своје путовање за Тунис, јесте и да дете до 12 година неће плаћати авио карту ако путује са две одрасле особе.

Летовање у Тунису пружа идеалну комбинацију прелепих плажа, културних искустава, сигурности и приступачности, што га чини савршеним избором за породични одмор. Са разноврсним опцијама смештаја, активностима за децу и повољним ценама, Тунис нуди незаборавно искуство за целу породицу.

Путовање са агенцијом Контики може учинити Тунис повољном дестинацијом због њихових породичних пакет аранжмана, попуста, широког избора смештаја и организованих излета. У понуди се налази више од 50 хотела с 3, 4 и 5 звездица који нуде услугу полупансиона или све укључено, што значи да имате широк избор за удобан боравак. Такође, нуде и различите опције за трајање одмора - 7, 10, 11 или 14 пуних дана на дестинацији, што вам омогућава да прилагодите путовање према својим жељама.

Један од бенефита, уколико преко агенције КонТики уплатите своје путовање за Тунис, јесте и да дете до 12 година неће плаћати авио карту ако путује са две одрасле особе. Овај бенефит ће многе породице обрадовати јер омогућава уштеду новца приликом путовања. 

BloombergAdria.com

КонТики је објавио велику породичну акцију за полазак 14. јуна на 7 или 14 пуних дана на дестинацији која ће задовољити све чланове ваше породице. Хотели који су се издвојили као омиљени међу путницима су следећи:

BloombergAdria.com

Тунис нуди и бројне излете које можете укључити у свој породични одмор, као што су обиласци историјских локалитета попут Картаге и Ел Јема, уживање у култури и традицији на мединским пијацама, као и авантуристичке активности попут вожње џиповима по пустињи или истраживање подводног света уз ронилачке туре. Ови излети додатно обогаћују ваше путовање и пружају незаборавна искуства за целу породицу.

BloombergAdria.com

Тунис је одлична дестинација због богате историје и културе, прелепих плажа дуж Средоземног мора, укусне тунижанске хране, пејзажа пустиње и оаза, повољних цена и општег осећаја сигурности за туристе.

Све потребне информације о путовањима у Тунис и другим дестинацијама можете погледати на сајту www.kontiki.rs или путем телефона на број 011/20-98-000. Посетом неке од Контики пословница у Београду или Новом Саду можете сазнати више о чарима Туниса и направити своју резервацију.