Извор:Фото: Инстаграм/aimee_copeland

Изгубила руке и ноге, па се удала: "Тело ти је савршено"

Извор: Нпортал

11.06.2024.

17:05

ЕЈМИН супруг каже да га је "привукао њен снажан ум, снажна праведна енергија и њен дух".

Терапеуткиња Ејми Купленд (36) давне 2012. године изгубила је обе руке и ноге у несрећи на импровизованом зип-лајну након које се развила бактеријска инфекција која је уништавала њено месо.

То ју је навело да доста размишља о свом животу, како се осећа и како види свој даљи пут. Тада је раскинула са тадашњим дечком. Није јој било лако да сама пролази кроз ове велике животне промене и унутрашње борбе. Ипак, три године касније пронашла је своју сродну душу.

- Били смо 95 одсто подударни на "ОкЦупид". Изузетно смо компатибилни. Врло смо различити, али тако да једно друго доводимо у равнотежу - казала је Ејми за "Пеопле", говорећи о свом садашњем супругу Стефану Мерсиеру (36).

Пар се венчао 2021. године, а тим поводом организовали су интимну церемонију крај језера у породичној кући Ејминих родитеља. Све је деловало веома романтично баш као што је и целокупна њихова веза.

Ејмин супруг каже да га је "привукао њен снажан ум, снажна праведна енергија и њен дух".

Ова храбра жена говорила је и о томе како је након несреће изгубила самопоуздање и стидела се свог тела. Међутим, уз садашњег супруга све лакше подноси, а посебна преломна тачка да поново заволи себе била је та када јој је рекао да је њено тело савршено.

(Курир)

#Ејми Купленд #изгубила руке и ноге у несрећи #љубавна прича #исповести #исповест