Извор:Фото: Н. Параушић

ТРУДНА АНА ДАБОВИЋ! Стиже још једна беба, а ево ког је пола

Извор: Нпортал

11.06.2024.

21:04

"НИСМО могли ни да замислимо да ће друга беба доћи тако брзо..."

Ана Дабовић открила је да је трудна по други пут те да ће ова година за њих бити обележена једним важним датумом.

- Нисмо могли ни да замислимо да ће друга беба доћи тако брзо, али смо Илија и ја пресрећни. Не могу да кажем да су прва три месеца трудноће била тешка, али није било ни лако, јер сам још увек дојила Милу. Међутим, сада се стварно добро осећам, а термин ми је око мог рођендана, који је 18. августа. Још увек не размишљамо о томе како ће Мила реаговати кад беба стигне, али ћемо се трудити да ужива уз њу. Пошто много тога већ разуме, објашњавамо јој да ће ускоро добити сестру.

BloombergAdria.com

На шаљива питања како Црногорац реагује кад чује да ће добити другу ћерку, која често слуша, Ана одговара:

- Кажем да имам најбољег и најнормалнијег мужа на свету. Ја сам мислила да би било лепо да после девојчице добијемо дечака, али је Илија рекао: "Ако будемо желели још деце, ствараћемо их, али не због пола већ због – деце". Пресрећан је. Важно је да смо сви заједно живи и здрави. Често кажем - "само изаберите правог партнера и ваш живот ће ићи у правом смеру"

Ана и Илија ни једног тренутка нису имали дилему где ће се родити њихова друга ћерка. Она ће, баш као и Мила, свет угледати у Монпељеу.

- Прво искуство је било толико дивно, да је моја једина жеља да се понови. Била сам веома задовољна односом лекара и сестара, који је пун поштовања и стрпљења, као и условима. Немам ни најмању замерку. Будући да је од седмог месеца трудноће за лет авионом потребна препорука гинеколога, стално се консултујемо. Сигурно је да желим да што дуже будемо у Херцег Новом, али кад он каже да је крајње време да кренемо, идемо у Француску и - чекамо бебу. (смех)

(Сторy)