Извор:Фото: АТА имагес

РЕЉИНА ВРЕЛА АКЦИЈА У БЕСИ: Како ће Николија реаговати?

Извор: Нпортал

09.12.2021.

09:28

ПЕВАЧ и глумац Реља Поповић, после скоро деценијске паузе вратио на мале екране улогом у другој сезони серије "Беса". Он тумачи лик телохранитеља Луку Јовановића, криминалца и нарко-дилера Луке Домца, кога игра Милан Марић.

Међутим у последњој епизоди једна од сцена која ће дефинитивно обележити ову сезону и која ће се посебно свидети Рељиним обожаватељкама јесте она у којој се види како разголићен изгледа у кревету у друштву Македонке. Партнерка у овој експлицитној сцени биће му глумица Камка, која глуми Ану, сестру главног негативца у серији.

BloombergAdria.com

 

Ова сцена сигурно није била пријатна за гледање Рељиној невенчаној супрузи Николија Јовановић, да ли ће нешто прокоментарисати остаје да видимо.

- Мало сам је нескромно најавио као најбоља серија, али стварно тако мислим, зато сам након десет година коначно прихватио једну улогу. Прихватио бих ову улогу и без читања сценарија јер сам фан серије "Беса". Дао сам свој максимум, био сам посвећен том пројекту сваки снимајући дан и ван тога. Нисам музичар који је залутао у свет глуме, суштински сам обоје, не размишљам о томе, срећан сам што могу да будем и на једној и на другој страни - рекао је он за медије, па додао да му Николијина подршка много значи.

BloombergAdria.com

 

- На премијери "Бесе" ми је много значило што је она била са мном, сви су долазили у глумачким паровима, једино смо она и ја дошли као прави пар, породица јесте све - закључио је Реља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".