Извор:Фото: ТикТок принтскрин/kristijanilicic

ШОУ НИШКОГ КОНОБАРА: Одушевио госта из Хрватске

Извор: Нпортал

13.06.2024.

12:59

ПОСАО конобара није нимало лак, и сем брзине захтева добру меморију, рефлексе, окретност, па и вештину подизања атмосфере. Када све то поседује, бакшиш и похвале не изостају, баш као што је био случај са момком из једног нишког ресторана, који је својом знањем и понашањем одушевио једног од најпознатијих травел блогера са Балкана.

Кристијан Иличић који је обишао земљу уздуж и попреко, јавно је похвалио на својим каналима на друштвеним мрежама момка из Ниша који је као конобар послуживао Кристијанов сто на свечаности која се одржавала у царском граду.

Момак чије се име још увек не зна, није одушевио само Кристијана и његове пријатеље, већ и све оне који прате чувеног блогера. Окретан и брз, а уз све то и насмејан, младић је одушевио све начином на који је послуживао госте.

"Овај конобар из Ниша би требао добити повишицу! Хотел, молим вас реагирајте", написао је Иличић уз снимак конобара како распеван и расплесан послужује Кристијана и његово друштво за столом. "Супер је лик", додао је Иличић у коментарима.

Испод његове објаве почели су да се нижу коментари одушевљених пратилаца који нису штедели лепе речи за вредног Нишлију. Оно што је ипак све највише интересовало јесте да ли је момак добио адекватан бакшиш.

Конобар није прошао без бакшиша

"Само онај ко нема један милиграм душе у себи не би оставио добар бакшиш за овакву услугу и овај добар вајб. 20 евра и да ти целу свадбу буде пун астал", гласио је један од коментара.

Како се питање бакшиша покретало више пута, Илинчић је на крају свима одговорио видео-снимком на којем се види како даје напојницу веселом и марљивом Нишлији.

"Тако се то ради, момак је заслужио сваки динар", "Овај момак ме инспирише са каквом вољом и еланом ради, не бих жалио целу плату да му дам", гласили су неки од коментара испод Иличићевог снимка насталог на весељу у Нишу, преноси Блиц.