Извор:Фото: Принтскрин /Инстаграм/ana_mihajlovski_

САМО ТИ НЕ ПАЛИ МОЗАК: Ана трпела угњетавање других људи

Извор: Нпортал

13.06.2024.

13:49

ВОДИТЕЉКА Ана Михајловски открила је како су се неки људи понашали према њој.

Глумица је више од деценију дозвољавала другим људима  да је спутавају у мишљењу. Говорили су јој како треба да се понаша и шта да говори. У неком тренутку, решила је да заузме став и да не слуша шта ће јој други рећи. 

- Доста сам пуштала људе да ми кажу ко сам, шта сам, где сам, шта би ја требало да радим, шта ја не би требало да радим. Ја никада нећу заборавити ту реченицу тих првих 10-15 година, а она је гласила: "Само ти не размишљај". Шта то уопште њима значи?! И ти пустиш да то траје тако дуго, више од деценију, да ти неко говори: "Само ти не пали мозак". Ајме, не могу више тако да живим - рекла је Ана и додала:

- Сада мислим својом главом и ок. Нека направим глупост, ок. Нека то не буде исправно, нека погрешим, нека испаднем будала, то је моје. Ја сам та будала и ја сам саму себе направила будалом. Не желим више да будем продукт других људи, туђих потреба, туђих маштања и туђих жеља. Бићу продукт саме себе, макар тај продукт био и лош - рекла је водитељка гостујући у једном поткасту.

(Блиц)