Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ЗОЛА НАКОН ТЕШКИХ ПОВРЕДА: Да ли ће правно гонити Миљану?

Извор: Нпортал

09.12.2021.

11:25

МИЉАНА Кулић јуче је дисквалификована из "Задруге 5", јер је физички насрнула на бившег партнера Лазара Чолића Золу. Задругар је први пут проговорио након инцидента, након што му је она штиклом разбила главу јер је у ријалитију упловио у однос са Невеном Савић.

- Зола, како си? - гласило је питање у емисији.

BloombergAdria.com

 

- Ево добро сам, драго ми је на крају крајева што нисам остао без ока. У сваком злу има нечег доброг. Није моја мама родила главу да је једна штикла уништи, али мислим да ја ово нисам заслужио. Најгоре ми је било што сам био у сну, буквално сам спавао. Добро сам, бићу још боље. Видели сте све - рекао је Зола.

- Коју емоцију у себи држиш везано за Миљану? Шта - питао је Милан.

- Жао ми је, свестан сам да је девојка тотално отишла и да неће изаћи на прави пут и мислим да се неће извући из овога. Ја је нећу гонити, нек јој суди онај који треба да суди - рекао је Зола.

Стефан Карић је први добио реч како би прокоментарисао након што су се ствари помало слегле, када је реч о овом шокантном сукобу и насртају, сада већ бивше учеснице Миљане Кулић на свог бившег дечка Золу.

- Доста нас није могло да спава, јер једноставно не знамо шт аможе да јој падне на памет, није добро и није за ово овде сада. Цару је бајала и бацала му, не знам шта му је бацала - рекао је Карић.

Невена Савић је следећа добила реч:

BloombergAdria.com

 

- Мислим да га више боли душа због тога што се издешавало, видим да је у шоку. Цео дан данас сам изгубљена. Ја се осећам кривом, јер да сам се склонила од њега, можда не би ни дошло до овога - рекла је Невена, па је потом заплакала.

- Нема потребе да се неко осећа кривим, ја сам крив за све што ми се десило, али сам могао и отприлике да очекујем нешто овако, с обзиром на моје поступке - рекао је Зола.

- Ово ти је за наук да више никада у љубави не склапаш уговоре због новца - рекао је Мића.

Детаљније погледајте у видеу:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".