Извор:Фото: АТА имагес

ДОШАО У ЧЕТИРИ УЈУТРУ: Саша питао певачицу да ли га воли

Извор: Нпортал

13.06.2024.

14:49

САША Поповић је током својих наступа са Лепом Бреном и "Слатким грехом" освајао срца бројних жена.

Једна од познатих прича о којој се годинама говори, јесте љубавна веза са Недом Украден. Певачица се развела, па упловила у љубавну везу са Поповићем. Нажалост, романса није трајала. После ње је Саша започео везу са Златом Петровић. 

Певачица је једном приликом открила да је Саша дошао у њен стан једно јутро у четири ујутру да је пита да ли га воли: 

- Он је мене упитао директно: "Да ли ти мене, Неки, волиш или не?" Ја њему одговорим: "Аууу, па ти си због тога дошао у четири ујутру... Да чујеш одговор! Могла сам ти и телефоном то рећи! Није требало да трошиш новац на гориво и цвеће!" Покушавала сам да будем духовита и да га мало насмејем. Гледао ме је смртно озбиљан. Таквог га дотад нисам видела. "Значи не волиш ме! У реду, то сам желео чути", рече одлучно, устаде и крену према вратима. "Ало, где ћеш? Куд си кренуо", брзо сам стала испред њега јер сам видела да је враг однео шалу и да ће тако уморан, у цик зоре, отићи. Гледала сам га у очи и изговорила гласно: "А шта ако ти кажем да те волим? Шта ћемо сад?" Стајали смо код врата као два матора детета која се нешто инате и сваљују кривицу једно на друго. Поред врата, тужне, покисле фаце, деловао ми је још ситније, некако као дете, као мало покисло маче - објашњавала је Неда.

Неда је затим открила због чега је одлучила да оконча везу са Поповићем. 

- Разлике су биле очигледне - и у менталитету и карактеру и навикама. Негде сам у тој вези почела да се осећам све усамљенијом и та његова очигледна потреба да се удвара свакој жени била ми је знак незрелости и неугодно сам се осећала. Питала сам се да ли је то образац понашања на који треба да пристанем. Да ли и ја треба тако да се понашам и куда то води - рекла је она, а преноси "Блиц". 

BloombergAdria.com

 

(Блиц)