Извор:Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Paparazzo lov // DNK

СНИМЉЕН ПОСЛЕ РАЗВОДА: Сале Тропико копао по контејнеру

Извор: Нпортал

09.12.2021.

11:52

ПЕВАЧ и фронтмен групе "Тропико", Александар Цветковић и певачица Јована Пајић су одлучили да се разиђу, што је изазвало велику буру у јавности будући да је њихов брак важио за један од складнијих бракова естраде.

Нико од њих двоје није хтео детаљно да прокоментарише ову тему, екипа емисије "Папарацо лов" одлучила је да прати Салетово кретање и сазна нешто о његовом "новом" животу.

BloombergAdria.com

 

Сале је прво изашао из заједничког стана, за који се причало да се Пајићева одселила још пре месец дана са децом. Ипак, фронтмен групе "Тропико бенд" уснимљен је како одвози старију наследницу у школу, а затим и млађу у вртић.

Дан касније, папарацо екипа уснимила је Салета како, ни мање, ни више - ровари по контејнеру. Певач је изгледа нешто грешком бацио, па је то пробао да пронађе, али није успео.

BloombergAdria.com

 

Нешто мало касније, Цветковић се упутио у једну престоничку стоматолошку ординацију, у којој се кратко задржао, а затим посетио и један кафић.

За крај, певач се вратио свом аутомобилу и покупио старију ћерку из школе, обавља све активности као као и док је живео са Јованом. https://www.youtube.com/watch?v=4j70mf-rhwM

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".