Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/Kikax3

ТУГА: Убила се позната млада српска инфлуенсерка

Извор: Нпортал

09.12.2021.

13:03

СРПСКА инфлуенсерка Кристина Кика Ђукић (21), извршила је самоубиство, а јавност је о томе обавестила њена пријатељица, инфлуенсерка Лаура Тешановић.

 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

Кика Ђукић била је српска гејмерка, јутјуберка и инфлуенсерка чији „Ју Тјуб“ канал „К1КА“ броји преко 700 хиљада претплатника. Рођена је 25. јула 2000. године у Београду.

- Обавештење: на нашу велику жалост морам да вас обавестим да Кика више није са нама. Желим овим путем да изјавим саучешће њеној породици и свим људима који су је волели и познавали... Волим те, Кико, заувек, почивај у миру - стоји на Инстаграм налогу Кикине пријатељице такође познате инфлуенсерке Лауре.

BloombergAdria.com

 

Судећи по Лауриној претходној објави на којој је оставила бројеве за контакт за превенцију самоубиства, Кика је извршила самоубиство.

Кристина Ђукић је рођена 2000. године у Београду. У родном граду је завршила основну школу, а пошто није била одличан ђак и није имала довољно бодова да у првом кругу упише средњу школу коју је желела, мајка ју је уписала у средњу железничку школу. Како је у једном видеу испричала, први дан је уместо у Железничку отишла у Електротехничку школу „Раде Кончар“. Руководство школе је после првог часа дошло до закључка да је нема ни на једном списку, те су је упутили у Железничку која је удаљена двестотињак метара од те школе. Уписана је у разред машиновођа, али се ту није дуго задржала него се „пребацила“ у трговачку школу.

У истој исповести је својим пратиоцима признала да су је сви испочетка знали као девојку која је „промашила“ школу, а потом и по томе што је јутјуберка и гејмерка. Како је једном приликом казала одличан је ђак, али и да има довољно времена да се посвети снимању клипова за „Ју Тјуб“. Преко „Минецрафта“ до најбрже растућег канала на Балкану.