Извор:Фото: АТА имагес/Р. Р.

Да ли се Жељко Јоксимовић шминка?

Извор: Нпортал

14.06.2024.

22:53

"НАРОДУ се не може угодити, ја сам просто онакав какав јесам. Жао ми је што сви мисле да сам арогантан."

"У почетку је било јако тешко, иако је важило оно "шта те брига шта народ мисли". Онда се појављују информације које ти се унереде у живот", изјавио је музичар Жељко Јоксимовић на "Блиц" телевизији, говорећи о предрасудама које о њему круже.

У новој епизоди, друге сезоне "Цеца схоw", Светлана Цеца Ражнатовић угостила је колегу Жељка Јоксимовића.

Гостујући код Цеце, музичар је отворено проговорио о предрасудама које о њему круже и која је то најгора лаж коју је о себи чуо.

"Мисле да сам арогантан, да се шминкам"

Музичар Жељко Јоксимовић свој приватни живот чува подаље од очију јавности. О супрузи и деци ретко говори у јавности, а због свог чврстог става, многи, како он каже, сматрају да је арогантан.

BloombergAdria.com

- Народу се не може угодити, ја сам просто онакав какав јесам. Жао ми је што сви мисле да сам арогантан, да се шминкам - рекао је Јоксимовић.

Истиче и да му је најтеже било на почетку каријере да се носи са лажима које су о њему кружиле.

BloombergAdria.com

- У почетку је било јако тешко, иако је важило оно "шта те брига шта народ мисли". Онда се појавјљју информације које ти се унереде у живот. То сам пролазио у периоду када ми је Мина ишла у школу, моје дете је то све читало - искрено је рекао Жељко.

Највећа лаж коју је о себи чуо

- Свака лаж ме провоцира. Како год се поставио или мислио да то на тебе не утиче, организам ти то памти. Тужио сам пар пута и добио на суду. Највећа лаж је била да сам украо песму "Лане моје", тада је моја мајка од стреса добила херпес по целом телу - испричао је Жељко гостујући у "Цеца схоw"

(Блиц)