Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм electra.elite

ЛЕПА НА МАМУ: Електра Елит показала ћерку

Извор: Нпортал

15.06.2024.

15:33

ЕЛЕКТРА ЕЛИТ од самог појављивања на естради није крио да његови наследници немају проблем с његовом професијом и трансформацијом.

Електра Елите откако се појавила у шозбизнису лик своје деце крије као змија ноге упркос томе што их често спомиње у интервјуима.

BloombergAdria.com

 

Трансродна певачица синоћ је први пут виђена са ћерком Дивом док су седеле у једном београдском ресторану у друштву неколико пријатеља. Њихово присуство изазвало је велику пажњу те су погледи других гостију били усмерени ка њима што није ни чудо јер је Дива израсла у праву лепотицу.

- Електра је одлучила да максимално ужива у Београду и није желела да себе и своју породицу ускрати тог ужитка. Тек што се вратила из Сарајева ћерку је сачекала на аеродрому која је допутовала из Швајцарске како би неколико дана провела у српској престоници. Дива има 22 године, студира медицину у Цириху и важи за добру и васпитану девојку, што сви могу закључити по њеном понашању. Оне су се са пријатељима максимално опустиле, а певачица није штедела новац да свима све обезбеди за столом - испричао је наш извор.

Иначе, Електра док је била у срећном браку да супругом добила је двоје деце Оскара и Диву која су јој центар света. Они су је максимално подржали у одлуци да постане трансродна особа и нимало се не стиде тога.

- Ја ћу својој деци увек бити најбољи отац без обзира на мој физички изглед. Без њихове подршке никада се не бих усудила на овај корак. Добила сам и подршку бивше супруге и једна за другу смо увек ту, и у добру и у злу - једна је од изјава Електре Елите које је раније дава за медије.

Курир