Извор:Фото: РТС принтскрин

"САМО СЕ БУДАЛА НЕ МЕЊА": Јоксимовић искрено о грешкама

Извор: Нпортал

15.06.2024.

18:37

ЖЕЉКО УЖИВА у одрастању својих наследника.

Жељко Јоксимовић, одржао је 12. јуна концерт у једном од најпрестижнијих београдских ресторана, где је извео своје велике хитове, посебно припремљене за ту специјалну ноћ.

BloombergAdria.com

 

Жељко је деценијама присутан на естради, а његове песме су оставиле траг у свим генерацијама - изузев његових наследника, сина Косте и близнакиња Ане и Срне.

- Моја деца до пре неколико година нису знала ко сам ја и које су моје песме. Сада када су освестили да сам јавна личност и да друга деца знају моје песме, постало им је интересантније. Нисам их тиме оптерећивао. Задовољни су свим, опчињава их евровизијски опус - рекао је Жељко за Блиц телевизију и додао:

- Драго ми је да живе све те песме, "Варнице", "Караван", поносан сам, не могу да верујем да је толико времена прошло. Можда направим нове аранжмане за њих. Исти сам ја и данас, можда сам тада био мало луђи. На шта сам данас спреман, не можете ни миленијалци ни зедовци да помислите. Треба доста времена посветити се томе - рекао је певач кроз смех.

BloombergAdria.com

 

- Има једна изрека: "Само се будала не мења". Волим да се мењам, мајка знања је понављање, враћање на прапочетак је у сваком послу делотворна. Треба да се осврнеш и пронађеш инспирацију, видиш где си погрешио и наставиш даље - закључио је Јоксимовић.

Ало / Блиц