Извор:Фото: Фејсбук принтскрин/TrimFeed

ДРАМА НА НЕБУ Жена везана за седиште, на лицу и рукама трака

Извор: Нпортал

17.06.2024.

11:40

ФЕДЕРАЛНА управа за ваздухопловство тужила је путницу American Erlajns која је морала да буде везана за седиште након што је наводно покушала да отвори врата авиона усред лета.

Хедер Велс (34) била је на касноноћном лету из Далас-Форт Ворт за Шарлот у јулу 2021. када је покушала да отвори врата авиона и била насилна према посади и другим сапутницима.

Велс се сада суочава са тужбом ФАА, а за учињено дело треба да плати казну од 81.950 долара. Адвокат Хаиме Еспарза поднео је тужбу савезном суду у Сан Антонију у име ФАА за наплату новца, јавља британски Дејли мејл.

Она је наводно пала у пролазу и претила да ће повредити стјуардесу која јој је понудила помоћ.

Затим ју је гурнула у страну и покушала да отвори врата кабине.

Она је "у више наврата" ударила једну стјуардесу по глави, али убрзо је била везана лисицама, али је ипак успела да '"пљује, удари главом, угризе и шутне" посаду и друге путнике, наводи федерална агенција.

На избрисаном ТикТок видео снимку приказана је жена везана за нешто што је изгледало као првокласно седиште уз прозор са устима и торзом умотаним у сиву лепљиву траку. Одвезена је у болницу на процену након што је лет слетео у Шарлот.

(Курир/DailyMail)