Извор:Фото: Танјуг/АП

СВОЈИМ ПОНАШАЊЕМ НЕРВИРАО СРБЕ: Белингем љуби праву ЛЕПОТИЦУ

Извор: Нпортал

17.06.2024.

14:17

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије поражена је минималним резултатом (0:1) од селекције Енглеске у оквиру првог кола групе "Ц" на Европском првенству које се одржава у Немачкој.

Упркос бољој игри у другом полувремену, "орлови" нису успели да сломе отпор Енглеза и дођу до изједначујућег поготка. 

Једини стрелац на овој утакмици био је Џуд Белингем који је матирао голмана репрезентације Србије Предрага Рајковића у 13. минуту меча након центаршута Букајо Саке. 

Млади Енглез и ас Реал Мадрида, који важи за једну од највећих звезда тима са Острва, захваљујући овом поготку проглашен је за играча утакмице.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

 

Иако има непуну 21 годину, Белингем је већ сензација у свету фудбала, представља Енглеску већ четири године, а недавно је с Реалом први пут освојио Лигу шампиона.

Џуд важи и за миљеника девојака, а британски медији недавно су писали да је његово срце освојено и да се очекује да ће га девојка бодрити у Немачкој. За сада није познато да ли је била на трибинама на мечу против селекције Србије. 

BloombergAdria.com

 

Претходно је фудбалер повезиван с манекенкама Асантевом Чити, а његова нова љубав је холандска лепотица Лаура Селија Валк.

Ко је девојка Џуда Белингема?

Није познато како су се и када Лаура и Џуд упознали, али они су почели да прате једно друго на друштвеној мрежи инстаграм у априлу ове године.

Она је студирала на Универзитету примењених наука на Амстердаму, а након стицања дипломе је основала компанију која се бави консталтингом и производњом интернет садржаја, а фокусирана је на фирме у повоју.

На Инстаграму има око пола милиона пратилаца и често дели спонзорисане објаве, настале у сарадњи са успешним брендовима.

Тренутно има уговор са познатом моделинг агенцијом из Манчестера, а живи у Амстердаму.

Како је писао британски Тhe Sun, Лаура је посетила фудбалера у Шпанији, где су ишли на више романтичних састанака.

- Лаура свима прича о њховој вези. Одсела је код њега у Мадриду протеклих неколико недеља и заљубљена је - рекао је недавно извор близак манекенки.

Лепотица из Амстердама је четири године старија од Белингема, а фудбалер је недавно истакао да не жели ништа озбиљно у овом тренутку и на питање фана на ТикТоку одговорио да не планира породицу.

Када га је један навијач упитао жели ли децу, рекао је:

- Не, није то за мене.

(Glossy)