Извор:Фото: АТА имагес

У ЈЕКУ РАЗВОДА: "Деца су ме стално звала, питала само једно"

Извор: Нпортал

18.06.2024.

07:51

ПЕВАЧИЦА је у више наврата истицала да има веома близак однос са децом, те је једном приликом открила и на који начин они брину о мајци.

О односу фолк звезде Драгане Мирковић и њено двоје дете, Мануеле и Марка, прича се већ месецима, нарочито након што је откривено да се певачица разводи од бизнисмена Тонија Бијелића.

Наследници живе са певачицом у Аустрији, а општи хаос је настао у јавности након што је откривено да је Марко отпратио оца са Инстаграм.

Драгана је у више наврата истицала да има веома близак однос са децом, те је једном приликом открила и на који начин они брину о мајци.

BloombergAdria.com

- Они уживају, поносни су на маму, што је природно и нормално. Јако су пажљиви, шаљу ми поруке, питају ме да ли сам се уморила. Ја им кажем: "'Децо, шта вам је, па знате своју мајку". Мама је стена. Није све увек лагано, али ја сам поносна на себе како издржавам - рекла је својевремено певачица за "Премијеру".

Подсетимо, Драгана и Тони ставили су тачку на брак након више од две деценије, а певачица се тим поводом огласила и званичним саопштењем.

(Ало)