Извор:Фото: ТикТок принтскрин/danyellenoble

Имам 33 године, НЕВИНА САМ, за мушкарце имам 12 КРИТЕРИЈУМА

Извор: Нпортал

18.06.2024.

16:40

ДЕНИЕЛ Ноубл (33) плесачица је из САД која за себе тврди да је девица. Недавно је открила да тражи 12 ствари од мушкарца пре него што изгуби невиност, пише ЛАДбибле.

Дениел је рекла да ће остати сама и у целибату све док не пронађе праву особу. Признала је да јој је било непријатно да каже људима да је девица, али је на крају схватила да нема ништа лоше у томе. Казала је да многи момци заправо поштују чињеницу да је јако пробирљива и да зна шта жели.

- Имам високе стандарде. Нисам овде да излазим и само спавам с момцима. Многи моје пријатељице користе апликације за састанке и иду кући с типом прве вечери, али то једноставно нисам ја - објаснила је Дениел.

- Нисам неко ко иде са неким на састанак и враћа се у његову кућу да спава с њим. У годинама сам да знам када пронађем праву особу, да ће то бити вредно тога. Већ дуго нисам имала дечка и навикла сам се. Због тога сам стварно много тога научила о себи - испричала је.

Дванаест правила за фрајера којем ће дати невиност

Да би се осећала пријатно како би спавала с неким, мушкарци које Дениел виђа морају да испуне следећих 12 захтева:

1. Породично оријентисан,

2. Оригиналан,

3. Доброг срца,

4. Виши од ње,

5. Атлетске грађе,

6. Воли да путује,

7. Воли да буде напољу и у природи,

8. Смео,

9. Пре није био у браку,

10. Има смисла за хумор,

11. Стабилност,

12. Поштује ме.

Не може да пронађе партнера у Америци

- Искрено, понекад мислим да ми је боље да сам сама јер себи све могу да приуштим. Не треба ми неко да ме веже - признала је Дениел.

- Желим да се скрасим, али само желим да будем сигурна да, кад пронађем праву особу, да има исте вредности као ја, да зна шта жели у животу и да ради све оне забавне ствари које ја желим да радим. Не желим да се скрасим само да бих се скрасила - истакла је.

- Осећам да је мој мушкарац у другој земљи, а не у Америци, где не могу да пронађем партнера. Али знам да Бог има план. Наставићу да радим све што волим. И када будем сигурна да сам упознала оног правог, кликнућемо, и он ће бити тај, и биће ми тако драго што сам толико дуго чекала да нађем свог мушкарца - открила је Дениел.