Извор:Фото: АТА имагес/Принтскрин/Инстаграм/jovana___pajic

ЈЕСТЕ ЛИ ВАС ДВЕ У ВЕЗИ? Марија искрено о односу са Јованом

Извор: Нпортал

19.06.2024.

09:15

ПЕВАЧИЦЕ Марија Шерифовић и Јована Пајић биле су гошће у емисији Огњена Амиџића.

Након што се Јована развела од Салета из Тропико бенда, кренуле су спекулације да су Марија и она у емотивној вези, о чему су сада први пут проговориле јавно.

- Пошто сте Јована и ти напокон овде сада заједно, значи ексклузивно, да сви буду срећни и задовољни, да ли сте вас две у вези? - упитала је водитељка Тијана Стоисављевић Милутиновић, на шта је Марија хитно реаговала:

- Под претпоставком да то стварно и јесте тако, је л ви стварно мислите да бих ја то вама рекла?! Елем, људи, хитно да се са тим престане, неће имати ко више на славу да ми дође, молим вас, ни на славу, Божић, рођендане! Молим вас, зауставите то! Зашто се о томе није писало претходних 15 година, него жена кад је разведена, по њој можеш шта хоћеш?! Прекините хитно!

BloombergAdria.com

 

- Морам да признам да нам је генијална зај*банција на ту тему. Толико се шалимо, па мало и флертујемо, маштамо шта би било кад би било. Забавно, а видим да је и народу забавно - надовезала се Јована Пајић.

Иначе, Марија и Јована су дугогодишње пријатељице, а често и путују заједно. Шерифовићева је управо у емисији открила да је Јована знала за њену борбу за потомство и да је чувала тајну, што јој никада неће заборавити. 

Њих две често проводе време заједно, што никада нису криле, а често су на излетима и са Јованином децом, што су својевремено показале и на друштвеним мрежама.