Извор:Фото: F.S./ATAImages

ПЕВАЧИЦЕ ЉУБИЛЕ ИСТОГ ФУДБАЛЕРА: "Не крадем момке"

Извор: Нпортал

20.06.2024.

15:54

САНДРА АФРИКА ухатила је свог бившег дечка у превари, а многи верују да је управо њена колегиница била та која је крива за крах те љубави.

Ивана Боом Николић била је гост на избору за Мис Србије.

Певачица има искуства са такмичењем у лепоти, али на мањем нивоу.

BloombergAdria.com

 

- Нисам никада учествовала и жао ми је, хтела сам као мала и мала сам жељу. Док сам студирала одржавало се Мис Универзитета па сам ја тада освојила друго место, освојила сам ленту. Али с обзиром да сам се бавила плесом, моје пропорције нису биле савршене да могу да се пријавим. Али можда се то промени. Мис шарма сам била - рекла је Ивана и додала:

- И да нисам јавна личност, водила бих рачуна о себи. Волим да водим рачуна о себи, нема везе са послом.

BloombergAdria.com

 

На питање ко је по њеном мишљењу најлепша Српкиња, Николићева није могла да се одлучи.

- Незахвално је јер толико има лепих жена. Просто не можеш да изабереш. Имамо ту срећу да у овој нашој земљи има толико прелепих девојака, прехаризматичних људи, да је немогуће изабрати.

BloombergAdria.com

 

Њена колегиница Сандра Африка недавно је открила да је ухватила једну колегиницу са тадашњим дечком Владимиром Волковим, те је прокоментарисала њену непријатост.

- Ја другарицама никада нисам украла дечка. Немам другарице са којима делим свог момка, тако да мислим да то нема везе са мном. Ја кад сам са неким, ја сам са неким и нисам девојка која воли да дели мушкарца. То не практикујем и то сигурно није за мене. Она би требало да буде захвална другарицама.

Курир