Извор:Фото: З. Јовановић, Фејсбук

ИКОНА И КРСТ: Ево шта су нашли у кућама Беливука и Миљковића

Извор: Нпортал

09.12.2021.

21:36

СУПРУГЕ вођа најсуровијег клана у региону Вељка Беливука и Марка Миљковића, као и Беливукова ташта, ухапшене су због сумње да су прале новац који је криминална група зарадила од шверца дроге, отмица и убистава.

Осим Бојани Беливук, Тањи Миљковић и ташти Веље Невоље Снежани Ђорђевић, лисице су стављене и Марији Милутинов, невенчаној супрузи оптуженог припадника те криминалне групе Филипа Ивановског. После вечерашњег саслушања, оне су пуштене да се бране са слободе.

Све четири жене ухапшене су у својим домовима. Припадници Управе криминалистичке полиције упали су у четвртак ујутру у њихове куће, извршили су претрес, а након тога су осумњичене приведене на саслушање у Тужилаштво за организовани криминал.

Из објекта у Чачанској улици на Звездари, где се једна до друге налазе куће Беливука и Миљковића, које пореде са објектом у Шилереовој, који је био база злогласног "земунског клана, наоружани припадници МУП су након вишечасовног претреса извели Тању Миљковић са лисицама на рукама.

BloombergAdria.com

Беливук са својом екипом имао више кућа по Србији, а да му је поред оне у околини Панчева, ова на Звездари требала да представља главну базу.

- Кућа има више спратова, а стакла на прозорима наводно су непробојна, односно блиндирана, такође поседује скуп видео-надзор. Поред ове виле, налази се вила Марка Миљковића, Беливукове десне руке. Ове две грађевине изнутра су наводно спојене ходником, а Миљковићева кућа је опасана зидинама и металном капијом са шиљцима, такође је обезбеђена камерама - каже извор "Курира".

BloombergAdria.com

Кућа Марка Миљковића у Чачанској улици на Звездари, у којој је јуче ухапшена његова жена, наводно је луксузно опремљена скупоценим намештајем и техником, као и скупим видео-надзором. Међутим, свима је за око запала икона на зиду.

- То не би било чудно да Миљковић, звани Месар, није уживао у касапљењу и мучењу жртава. И у његовом аутомобилу затечен је крст. Кроз отворену капију јуче је могло да се види да је у дворишту велики бокс за псе, а у гаражи велики број различитих аутомобила и бицикала за децу - каже извор "Курира".

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".